• 08:30 - 18:00 Pzt - Cts
  • 05542385197
  • Gültepe Mah. Yeşilce Cad. Yörük Sk. No: 17/A Kağıthane – İstanbul

Hizmetlerimiz

Dekoratif Cam Filmi

Dekoratif Cam Filmi

Sunmax® Dekoratif cam filmleri kullanıcılarına sunduğu en iyi avantajlardan bir tanesi de kullanıcılara 3D görünüm özelliği katmasıdır. Her ortama olanaklar sağlaması için de değişik ölçülerde imal edilebilme seçeneğine sahiptir. Model farklılıklarına göz atmak isteyen kullanıcılar onlarca farklı seçeneğe sahip olabilmektedir. Bu yüzden satın alma işlemlerini gerçekleştirmeden önce mutlaka ürün kataloglarına göz atmanız ve hangi detayların bulundurması hakkında bilgi almanız gerekecektir. Sunmax® Dekoratif cam siparişlerinde isterseniz desenli isterseniz de buzlu cam seçeneklerini belirtebilirsiniz.

Sunmax® Dekoratif Cam Filmi Kullanım Alanları

Sunmax® Dekoratif cam filmleri kullanım alanlarına göre değişiklikler gösterebilmektedir. İstediğiniz zamanlarda ofislerinize veya işyerlerinize farklı bir hava katmak istediğinizde bu seçenekleri tercih edebilirsiniz. Kullanıcıların en çok tercih etmiş oldukları alanlar ise ofis ve işyerleri mekanlarıdır. Buralarda bulunan camlı odalara istenilen ebatlarda desenli filmler üretilerek cam yüzeyine yapıştırılmaktadır. İstenildiğinde isteklere bağlı olarak buzlu cam efektini de verebilmektedirler. Birçok farklı Dekoratif hizmetler sunan Sunmax® Dekoratif cam filmi ürünleri mekanlarınıza yeni hava katmak için kullanılacak en iyi cam filmleri seçenekleri arasında yerini almaktadır.

Dekoratif Cam Filmi Avantajları Nelerdir?

Sunmax® Dekoratif cam filmlerin en önemli avantajları ise iş ortamını daha güzel bir hale getirmesidir. Ofiste bulunan odaların camlarına yapıştırılacak düzeyde üretimleri gerçekleştirildiği için tercihler arasında yerini almaktadır. Kullanıcılar ürünü kullanmak istediklerinde bulunan kategorilerin herhangi birisine göz atmaları yeterli olacaktır. İstenilen ebatlarda ve dekorasyon biçimleri ile siparişler alınabilmektedir. Bulunduğu ortamı daha şık bir hale getirmesiyle birlikte sıkça kullanılan ürünler arasına girmeyi başarabilmiş durumdadır. Ürün detaylarını öğrenmek için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.